Закрити
    Госпіталізація
    цілодобово

    Графік роботи:
    пн.-пт.: 8:00-20:00 сб.: 09:00-18:00 нд.: вихідний
Замовлення зворотного дзвінка
Заявка на прийом
Київ, Глибочицька 17 (Лук'янівська), Київ, Ревуцького 6 (Позняки)
RU UA
Ін'єкційні методи в боротьбі проти старіння шкіри
15 лютого 2018

Ін'єкційні методи в боротьбі проти старіння шкіри

У XXI столітті величезне значення в житті суспільства відіграє зовнішній вигляд людини й, відповідно, питання збереження молодості.
Ін'єкційні методи в боротьбі проти старіння шкіри

У XXI столітті величезне значення в житті суспільства відіграє зовнішній вигляд людини й, відповідно, питання збереження молодості. Медичні можливості стають все більш доступними та допомагають підтримувати красу на гідному рівні та відчувати себе більш впевнено, що стає запорукою успіху і щастя.


Крім фізіологічних процесів в організмі, старіння шкіри відбувається через вплив зовнішнього середовища, ультрафіолетового випромінювання, постійних стресів і неправильного харчування. Внаслідок цього шкіра стає тонкою, втрачає тонус та утворюються зморшки.


Сучасна естетична медицина пропонує різноманітні ефективні методи для збереження молодості та краси. Найбільш популярні з них — ін'єкційні. Вони дозволяють розгладити зморшки, поліпшити форму губ, збільшити їх обсяг. Для цього використовуються препарати на основі очищеного та пов'язаного альбумінами ботулотоксину типу А — «Диспорт» («Ботокс»). Введений препарат блокує передачу нервового імпульсу від нервового закінчення до м'яза. В результаті останній на час втрачає рухливість (5-8 місяців).


Подібні ін'єкції краси нешкідливі, при виконанні професіоналом безпечні та займають всього близько 15 хвилин. Препарат «Диспорт» («Ботокс») вже понад 10 років широко застосовуються в педіатрії та неврології.


Ще один дієвий варіант — контурна пластика (філлінг). Це також ін'єкційний спосіб. За допомогою препаратів-філерів відбувається заповнення дефектів шкіри, поліпшення контурів обличчя, форми та об'єму губ. Це відмінний метод для корекції глибоких носогубних складок і горизонтальних зморшок на шиї, а також для збереження молодості та краси.


У медичному центрі «Consilium Medical» консультують: пластичний хірург Численко Наталія Петрівна.


Записатися на прийом можна за телефонами 044-207-49-27; 093-265-33-61; 099-656-07-43; 098-934-74-62.