Закрити
    Госпіталізація
    цілодобово

    Графік роботи:
    пн.-пт.: 8:00-20:00 сб.: 09:00-18:00 нд.: вихідний
Замовлення зворотного дзвінка
Заявка на прийом
Київ, Глибочицька 17 (Лук'янівська), Київ, Ревуцького 6 (Позняки)
RU UA
Видалення гемангіоми
30 травня 2018

Видалення гемангіоми

Гемангіома — це доброякісне судинне новоутворення, яке має червонуватий або синюватий колір, неправильну форму і трохи виділяється над поверхнею шкіри. Вона не відрізняється швидким ростом, не схильна до малігнізації, безболісна.
Видалення гемангіоми

Однак, часто гемангіома розташовується в таких місцях, де постійно травмується. Це може стати причиною больових відчуттів, кровотеч і значного дискомфорту. Крім цього, гемангіома є значним косметичним дефектом, тому найкращим рішенням буде її видалення.

 
  • Видалення гемангіоми на сьогоднішній день є простою і швидкою процедурою. Воно може проводиться декількома методами, а саме:
  • Хірургічне видалення — доцільно при глибоких розташованих гемангіомах, які не можуть бути видалені іншими методами.
  • Лазерне видалення.
  • Електрокоагуляція.
  • Нехірургічні методи видалення.
 

Далі в статті розповімо, якими методами може лікуватися гемангіома, видалення гемангіоми яким методом краще, а також, що таке електрокоагуляція і як проходить лікування гемангіоми в клініці «Консиліум Медікал» в Києві.

 

Методи лікування гемангіоми

 

Лікування гемангіоми може бути хірургічним або консервативним. До хірургічних належать традиційне хірургічне видалення (скальпелем), лазерне видалення і електрокоагуляція.

 
  • Консервативне лікування гемангіоми включає наступне:
  • Променеве лікування — доцільно в разі великих гемангіом, а також при складному місці розташування гемангіоми (наприклад, в глазній області).
  • Склерозуюча терапія — в гемангіому вводиться розчин 70% спирту, або хінін-уретану.
  • Кріодеструкція — для видалення гемангіоми застосовують рідкий азот. Доцільний, якщо у пацієнта проста, невеликої площі гемангіома.
  • Лікування гемангіоми методом електрофорезу.
  • Медикаментозне лікування — гормональні препарати, пропранолол, тимолол.
 

Видалення гемангіом електрокоагуляциейією

 

Видалення гемангіом електрокоагуляцією — один з найбільш безпечних методів лікування як у дітей, так і дорослих. Електрокоагуляція належить до хірургічних методів видалення і має на увазі під собою припікання гемангіоми електрокоагулятором.

 

Видалення гемангіом електрокоагуляцією проводиться за допомогою високочастотного імпульсивного електроструму. Під його впливом пухлина нагрівається її клітини руйнуються і самі відриваються організмом.

 

Електрокоагуляція проводиться під місцевою анестезією, тому повністю безболісна. Найбільш ефективний цей метод при невеликих розмірах гемангіоми, може застосовуватися на будь-якій ділянці шкіри.

Головні плюси електрокоагуляції — відсутність кровотечі і відсутність рубців на місці припікання.

 

Якісне видалення гемангіоми в клініці Консиліум Медікал в Києві

 

Така послуга, як видалення гемангіоми в Києві доступна практично в кожній клініці. Однак, з огляду на відгуки пацієнтів, найбільшомуим успіхом користується клініка «Консиліум Медікал» в Києві. Вона славиться своїми досвідченими, кваліфікованими фахівцями та високотехнологічною сучасною технікою.

 

Видалення гемангіоми в Києві в цій клініці пройде швидко, безболісно і в максимально комфортних умовах! У клініці є сучасний електрокоагулятор однієї з провідних фірм, який забезпечить максимально якісне видалення пухлини. Крім того, порадує і ціна дізнатися яку ви зможете перейшовши в розділ Вартість!

схожі статті
  • Видалення новоутворень на шкірі
    28 лютого 2018
    Видалення новоутворень на шкірі

    Стан шкіри — дзеркало загального здоров'я людини. Тому, якщо ви відзначили появу плям, родимок, папілом, не відкладайте візит до дерматолога, оскільки це може бути причиною досить серйозних захворювань.

    докладніше