Закрити
    Госпіталізація
    цілодобово

    Графік роботи:
    пн.-пт.: 8:00-20:00 сб.: 09:00-18:00 нд.: вихідний
Замовлення зворотного дзвінка
Заявка на прийом
Київ, Глибочицька 17 (Лук'янівська), Київ, Ревуцького 6 (Позняки)
RU UA
Еректильна дисфункція

Еректильна дисфункція

Займатися профілактикою порушення потенції чоловікам слід в будь-якому віці, адже все частіше з такою проблемою в кабінет фахівця приходять молоді пацієнти.
Еректильна дисфункція

Одним з поширених порушень статевої системи є еректильна дисфункція . Це недуга, при якому кавернозні структури недостатньо наповнюються кров'ю, в результаті здійснення сексуального контакту стає неможливим. Діагностика еректильної дисфункції не представляє труднощів, лікування має на увазі переважно консервативний метод.


Медичний центр «Consilium Medical» в Києві має сучасне обладнання та кваліфікованих лікарів. Це дозволяє виявляти будь-які відхилення чоловічого здоров'я навіть на ранніх етапах. Лікування і профілактика порушень ерекції в нашому центрі призначається індивідуально, завдяки чому повне одужання спостерігається у 90% чоловіків.


Профілактика еректильної дисфункції перш за все має на увазі виключення факторів, що впливають на розвиток проблеми. Сюди відносяться стреси, гормональні розлади, ожиріння, шкідливі звички. Також профілактика еректильної дисфункції включає дотримання правильного раціону. Щоб зберегти чоловіче здоров'я, слід відмовитися від фаст-фудів, напівфабрикатів, жирної їжі та замінити її овочами, фруктами, кашами, м'ясними продуктами.


Діагностика еректильної дисфункції


Спочатку лікар проводить збір анамнезу, візуальний огляд зовнішніх статевих органів на предмет анатомічних змін.


Діагностика еректильної дисфункції передбачає такі дослідження:


  • лабораторні аналізи крові - загальний, біохімічний, гормональний;
  • УЗДГ судин статевого органу;
  • віагра-тест;
  • кавернозометрія, кавернозографія;
  • радіоізотопна фоллосцінтіграфія.

Всі ці процедури ви можете виконати в лабораторії на базі нашого центру з використанням сучасного обладнання. Лікування еректильної дисфункції підбирається з урахуванням стадії занедбаності хвороби. Однак варто пам'ятати, що на початкових етапах патологію вдається повністю усунути, тому відкладати візит до лікаря не варто.


Еректильна дисфункція: лікування порушень


На початкових стадіях патологія добре піддається усуненню у 90% хворих. В основному використовуються консервативні методи лікування еректильної дисфункції , які включають:


  • здоровий спосіб життя - виключення шкідливих звичок, оптимальні фізичні навантаження;
  • правильне харчування;
  • лікування еректильної дисфункції препаратами - призначаються гормональні засоби, інгібітори фосфодіестерази-5.

Позитивний ефект спостерігається при вакуумної терапії. Якщо у чоловіка діагностовано важка еректильна дисфункція, лікування проводиться хірургічним шляхом. Такий метод використовується при серйозному порушенні кровопостачання статевого органа, вроджених патологіях, неефективності консервативних заходів.


У медичному центрі «Consilium Medical» методи лікування еректильної дисфункції підбираються після виконання ретельного обстеження. Діагностика проводиться на сучасному обладнанні, що дозволяє виявляти найменші структурні зміни у внутрішніх органах. У нашому центрі кваліфіковані фахівці практикують тільки безпечні методи терапії, що відрізняються високою ефективністю.