Закрити
    Госпіталізація
    цілодобово

    Графік роботи:
    пн.-пт.: 8:00-20:00 сб.: 09:00-18:00 нд.: вихідний
Замовлення зворотного дзвінка
Заявка на прийом
Київ, Глибочицька 17 (Лук'янівська), Київ, Ревуцького 6 (Позняки)
RU UA
Де зробити УЗД серця?
17 травня 2018

Де зробити УЗД серця?

Ехокардіографія (ЕХО) або УЗД серця — широко затребувана послуга. Це максимально безпечне і високо інформативне дослідження, яке дозволяє оцінити функцію серця і діагностувати його патологію.
Де зробити УЗД серця?
  • Завдяки даному методу дослідження лікар може вивчити наступні параметри:
  • частота серцевого ритму.
  • обсяг і розміри серцевих камер.
  • товщина стінок передсердь, шлуночків і перегородок.
  • функціонування серцевих клапанів.
  • час скорочення міокарда.
  • стан перикарда.
  • стан аорти і коронарних судин.
 

ЕХО або УЗД серця може бути вирішальним у діагностиці міокардиту, перикардиту, кардіоміопатій, пухлин серця, аневризми, серцевої недостатності і ряду інших патологій. Дуже часто ЕХО серця призначається дітям з профілактичною метою.

 

Головне питання, яке турбує практично кожного пацієнта — де зробити і яка вартість УЗД серця. Ціна на дану послугу різна і залежить від багатьох факторів, про які розповімо далі.

 

В середньому, вартість УЗД серця знаходиться в діапазоні 350-500 грн (дані 2018 р.). У більшості клінік вона становить приблизно 300-350 грн., А в деяких може досягати навіть 900 грн. і більше. Однак, висока ціна не завжди має на увазі під собою якість, тому до вибору клініки слід підходити дуже уважно.

 

Де зробити УЗД серця?

 

Де ж можна зробити УЗД серця? Столиця пропонує величезний вибір клінік — і приватних, і державних, — де проводиться дане дослідження. Всі вони належать до різного цінового сегменту, відрізняються між собою якістю послуг, що надаються, кваліфікацією фахівців.

 

Ехокардіографія входить в список послуг практично кожної клініки. Однак, пацієнт зацікавлений в якомога більш якісному дослідженні і правильній інтерпретації його результатів. З огляду на відгуки, максимально інформативна ехокардіографія в Києві проводиться в приватній клініці «Консиліум Медікал».

 

Високоякісна сучасна апаратура, що відповідає європейським стандартам і багатий досвід спеціалістів клініки «Консиліум Медікал» дозволяє отримати максимально точні і достовірні результати ЕХО серця в Києві. Крім цього, тут пацієнта проконсультує висококваліфікований кардіолог, який, ознайомившись з висновком лікаря-сонолога, зможе оцінити стан серцево-судинної системи і скласти план подальшого обстеження і лікування.

 

Зробити УЗД серця в Києві в клініці «Консиліум Медікал» можна за попереднім записом — по телефону, або через сайт.

 

Від чого залежить ціна на УЗД серця?

 
  • На УЗД серця ціна залежить від наступних факторів:
  • розташування і авторитет клініки.
  • фірма виробництва апаратури, її точність і якість.
  • кваліфікація лікаря-сонолога, який проводить дослідження.
 

Ехокардіографія серця, ціна в клініці Консиліум Медікал

 

На послугу ехокардіографія серця ціна в клініці «Консиліум Медікал» знаходиться в середній ціновій категорії, незважаючи на те, що дослідження виконується на новітньому обладнанні висококваліфікованим лікарем-сонологом. Це одна з причин, чому клініка успішно зарекомендувала себе серед більшості пацієнтів.


Отже, в «Консиліум Медікал» на послугу Ехо серця ціна складає всього 350 грн.(вартість 2018р, точну вартість завжди можна знайти в розділі Вартість), в той час, коли середня вартість в Києві сягає 500 грн.! Ехокардіографія серця, ціна якої порадує кожного пацієнта, буде виконана тут максимально точно і на найвищому рівні!

схожі статті
  • Черезстравохідне УЗД серця
    18 липня 2018
    Черезстравохідне УЗД серця

    Черезстравохідне УЗД серця — сучасний метод діагностики можливих патологій. Також він носить назву черезстравохідна ехокардіографія (ЕхоКГ).

    докладніше