Закрити
    Госпіталізація
    цілодобово

    Графік роботи:
    пн.-пт.: 8:00-20:00 сб.: 09:00-18:00 нд.: вихідний
Замовлення зворотного дзвінка
Заявка на прийом
Київ, Глибочицька 17 (Лук'янівська), Київ, Ревуцького 6 (Позняки)
RU UA
Як викликати дитячого лікаря додому в Києві
18 вересня 2019

Як викликати дитячого лікаря додому в Києві

На сьогоднішній день все більш популярним є виклик лікаря додому. У зв'язку з нововведеними медреформи, викликати педіатра додому в Києві з державної поліклініки досить важко.
Як викликати дитячого лікаря додому в Києві

Лікар, вислухавши скарги і опис стану дитини, самостійно приймає рішення приходити, або не приходити на виклик. Якщо він вважатиме, що стан дитини не досить важкий, то на візит лікаря батьки можуть не розраховувати.


Часто трапляється так, що медична допомога необхідна негайно, а чекати бригаду швидкої допомоги іноді доводиться чимало часу. Самостійне транспортування в лікарню також може скласти чимало труднощів — по-перше, це велика відповідальність, особливо якщо дитина у важкому стані, по-друге, якщо мова йде про інфекційне захворювання, можуть заразитися інші, також транспортування може стати зайвим стресом для дитини, зайняти чимало часу.


Негайних дій вимагає ситуація, коли захворів новонароджена дитина, або немовля. Тому необхідність викликати дитячого лікаря додому є дуже актуальним питанням! Останнім часом батьки віддають перевагу приватним клінікам.


Далі докладно розповімо, як викликати дитячого лікаря додому, в яких випадках це необхідно, як відбувається виклик педіатра додому, зокрема з клініки Консиліум Медікал.


В яких випадках потрібно викликати педіатра додому


Кожні батьки переживає за свою дитину, особливо що стосується його здоров'я, тому часто може перебільшувати тяжкість симптоматики. Періодичне покашлювання, підвищення температури тіла до 37 °С часто сприймаються як симптоми важкого захворювання і є причиною не тільки тривоги батьків, але і приводом викликати додому дитячого лікаря. Але, як показує досвід, в більшості випадків в останньому немає необхідності.


Так в яких же випадках можна викликати педіатра додому? Виклик лікаря додому може бути доцільним в наступних ситуаціях:


  • Підвищення температури тіла і відсутність ефекту від жарознижуючих засобів.
  • Безперервний, тривалий плач немовляти, крик, неспокій.
  • Нехарактерна для грудничка раніше млявість, відмова від грудей.
  • Поява виділень з очей, носа, вух.
  • Здуття животика, блювота, затримка стільця, або діарея, зміна характеру виділень.
  • Шкірний висип, свербіж.
  • Утруднене дихання дитини.
  • Судоми, або інші неврологічні симптоми.

Якщо мова йде про старшу дитину, то викликати додому дитячого лікаря слід в разі, коли дитина висловлює такі скарги:


  • Біль в грудному відділі.
  • Біль у попереку.
  • Хворобливе сечовипускання.
  • Задишка.
  • Біль в животі.
  • Утруднене дихання.
  • Блювання, діарея.
  • Підвищення температури тіла, нездужання.

Коли можна викликати педіатра додому


Коли можна викликати педіатра додому? Якщо мова йде про дільничного педіатра, то викликати його можна в певні години (графіком прийому можна поцікавитися в реєстратурі). У разі приватних клінік викликати педіатра додому можна практично в будь-який час доби.


Так, в клініці Консиліум Медікал здійснюється цілодобова госпіталізація, тому, батьки можуть викликати педіатра додому в будь-який зручний для них час!


Як відбувається виклик дитячого лікаря додому


Як викликати педіатра додому? Часто батьки настільки розгублені і стривожені станом дитини, що не знають, як викликати педіатра додому. А це досить просто! Необхідно всього лише знати номер клініки в Києві і здійснити телефонний дзвінок. Також виклик педіатра можна оформити онлайн на сайті клініки!


Наприклад, викликати дитячого лікаря додому в Києві з клініки Консиліум Медікал можна по телефону, або онлайн на сайті клініки. Перед тим, як викликати педіатра додому, слід поцікавитися графіком виїзду лікарів і вартістю послуги. Це також можна зробити зателефонувавши за контактними телефонами.


У деяких випадках лікування може проводитися амбулаторно, а в деяких необхідна госпіталізація. Так, після прийому педіатра вдома, при необхідності можна записатися на консультацію вузьких фахівців!