Закрити
    Госпіталізація
    цілодобово

    Графік роботи:
    пн.-пт.: 8:00-20:00 сб.: 09:00-18:00 нд.: вихідний
Замовлення зворотного дзвінка
Заявка на прийом
Київ, Глибочицька 17 (Лук'янівська), Київ, Ревуцького 6 (Позняки)
RU UA
Рак грудей — не вирок!
29 жовтня 2018

Рак грудей — не вирок!

Рак молочної залози — злоякісна патологія, яка все частіше діагностується навіть у молодих дівчат. Однак, почувши такий діагноз, не поспішайте впадати у відчай. Рак грудей — це не вирок!
Рак грудей — не вирок!

Рання діагностика та лікування дозволяють повністю позбутися пухлини та відновити здоров'я, а також уникнути рецидивів надалі. Застосування сучасних малоінвазивних методів дає можливість на швидке відновлення. Рак грудей - це не вирок в будь-якому віці. Головне — не впадати в паніку, а скоріше звернутися за медичною допомогою. Якщо у вас є підозра на розвиток пухлини, пройти обстеження ви можете в нашій клініці у Києві.


Прогнози при раку молочної залози на різних стадіях


Онкологічна пухлина грудей 1-2 стадії характеризується невираженими симптомами — незначним дискомфортом, асиметрією органів, присутністю прозорих виділень з сосків. Своєчасне виявлення патології гарантує безнапасний прогноз при раку молочної залози та дозволяє досягти повного одужання. Саме тому відкладати візит до фахівця не варто.


Що чекає жінку, якщо у неї виявлений рак молочної залози? Прогноз залежить від ступеня занедбаності хвороби. Початок лікування на перших стадіях у 80% випадків дозволяє досягти абсолютного одужання та подолати поріг 5-річної виживаності. Це означає, що протягом 5 років пацієнтка перебуває на диспансерному обліку. Якщо рецидиви відсутні, вона вважається абсолютно здоровою




Якщо є підозра на рак молочної залози, прогноз в кожному випадку індивідуальний. На результат захворювання впливає не тільки стадія онкопроцесу, але й тип пухлини, її поширеність, загальний стан здоров'я жінки.


Прогноз раку молочної залози на 3 стадії менш райдужний. Досягти повного одужання вдається лише 40% пацієнток. Цікаво ще й те, що на ранніх етапах можливо не тільки повністю позбутися хвороби, але й уникнути косметичних дефектів, зберігши власні груди.


Сучасні методи лікування раку молочної залози


У сучасній медицині все частіше використовують інноваційні методи лікування раку молочної залози. Обумовлено це мінімальною інвазивністю, швидким відновленням і можливістю зберегти естетичну привабливість грудей.


Сучасні методи лікування раку молочної залози включають такі можливості:


  • Променева терапія. На ранніх етапах захворювання може використовуватися самостійно. Вона сприяє розпаду пухлини, дозволяє уникнути хірургічного втручання та при цьому досягти одужання.
  • Хіміотерапія. Використовується в комбінації з іншими способами лікування онкології. Передбачає прийом препаратів, що блокують зростання новоутворення.
  • Хірургічне втручання. Оперативні методи лікування раку молочної залози використовуються у випадках, коли неінвазивні способи є неефективними. На даний момент перевага віддається органозбережним втручанням, що дозволяє уникнути повного видалення грудей.

У кожному клінічному випадку терапія підбирається індивідуально, виходячи з типу пухлини, стадії занедбаності хвороби, віку жінки. Сучасні методи лікування раку молочної залози дозволяють швидко побороти патологію та досягти повного одужання.


Лікування раку грудей в Києві


Кожна жінка може пройти лікування раку грудей в Києві в клініці CONSILIUM MEDICAL. Ми володіємо сучасним обладнанням та досвідченими фахівцями, допомагаємо досягти позитивного результату на будь-якій стадії хвороби.


Лікування раку грудей у Києві проводиться із застосуванням інноваційних методик з доведеною ефективністю. Вони дозволяють досягти повного одужання та виключити негативні наслідки. Додатково жінкам надають психологічну підтримку.


Лікування раку грудей в Києві має на увазі використання малоінвазивних методик, за допомогою яких вдається зберегти привабливість молочних залоз. Застосування радикальних операцій допускається лише у випадках, коли інші способи є безсилими в боротьбі зі злоякісною пухлиною.


Щоб записатися на консультацію, заповнюйте форму на сайті або телефонуйте. Ми допоможемо вам одужати!